Ruladă Caprese – simplă și aromată

Provocarea lui chef Adrian Hădean de săptămâna aceasta este „din grădină”. Gândul m-a dus imediat la roşiile copilăriei pe care le culegeam din grădină şi le măncam cu o deosebită poftă, aşa spălate doar de ploaie, cum erau.
Reţeta originală conţine mozzarela, roşii şi busuioc, de preferat proaspăt. Aşa că am tras o fugă în piaţă şi mi-am luat busuioc proaspăt, răsad, pe care l-am plantat într-un ghiveci, ca să mai am. Piaţa este plină cu de toate, profitaţi.
Eu am încercat să îmi pun amprenta personală şi, pe lângă faptul că i-am dat o formă diferită acestei salate, am mai adăugat şi usturoi verde şi ceapă verde, tot din grădină.
Este o reţetă foarte simplă, cu ingrediente puţine, de servit în orice moment al zilei. Deşi simplă această salată uimeşte prin gust şi arome.
Rețeta completa mai jos!

Provocarea lui chef Adrian Hădean de săptămâna aceasta este „din grădină”. Gândul m-a dus imediat la roşiile copilăriei pe care le culegeam din grădină şi le măncam cu o deosebită poftă, aşa spălate doar de ploaie, cum erau.
Reţeta originală conţine mozzarela, roşii şi busuioc, de preferat proaspăt. Aşa că am tras o fugă în piaţă şi mi-am luat busuioc proaspăt, răsad, pe care l-am plantat într-un ghiveci, ca să mai am. Piaţa este plină cu de toate, profitaţi.
Eu am încercat să îmi pun amprenta personală şi, pe lângă faptul că i-am dat o formă diferită acestei salate, am mai adăugat şi usturoi verde şi ceapă verde, tot din grădină.
Este o reţetă foarte simplă, cu ingrediente puţine, de servit în orice moment al zilei. Deşi simplă această salată uimeşte prin gust şi arome.
Rețeta completa mai jos!