Rulouri cu trei umpluturi

Chef Adrian Hădean ne propune o rețetă de rulouri cu scorțișoară, una simplă și ușor de realizat.
Ingrediente pentru aluatul de rulouri (12 rulouri): 500 grame de făină, 350 ml lapte cu 3,5 % grăsime, 30 grame de drojdie proaspătă sau 10 grame drojdie uscată, 3 gălbenușuri de ou, 125 grame de zahăr, Un praf de sare, Esență de vanilie.
Ingrediente pentru glazura rulourilor cu scorțișoară: 300 grame cremă de brânză, 50 grame zahăr pudră și lapte (optional).
Modul de preparare a rulourilor umplute: Primul pas a fost să mă ocup de aluat. Am încălzit într-un ibric laptele împreună cu zahărul până acesta s-a topit, apoi l-am lăsat la răcit. Când a rămas călduț am adăugat drojdia și am amestecat cu un tel până aceasta s-a dizolvat. Am lăsat deoparte 5 minute. Apoi, peste am adăugat cele 3 gălbenușuri și esența de vanilie și le-am amestecat bine. În vasul mixerului am pus făina si praful de sare, iar peste am turnat laptele cu drojdia.
Citeste reteta completa AIC!

Chef Adrian Hădean ne propune o rețetă de rulouri cu scorțișoară, una simplă și ușor de realizat.
Ingrediente pentru aluatul de rulouri (12 rulouri): 500 grame de făină, 350 ml lapte cu 3,5 % grăsime, 30 grame de drojdie proaspătă sau 10 grame drojdie uscată, 3 gălbenușuri de ou, 125 grame de zahăr, Un praf de sare, Esență de vanilie.
Ingrediente pentru glazura rulourilor cu scorțișoară: 300 grame cremă de brânză, 50 grame zahăr pudră și lapte (optional).
Modul de preparare a rulourilor umplute: Primul pas a fost să mă ocup de aluat. Am încălzit într-un ibric laptele împreună cu zahărul până acesta s-a topit, apoi l-am lăsat la răcit. Când a rămas călduț am adăugat drojdia și am amestecat cu un tel până aceasta s-a dizolvat. Am lăsat deoparte 5 minute. Apoi, peste am adăugat cele 3 gălbenușuri și esența de vanilie și le-am amestecat bine. În vasul mixerului am pus făina si praful de sare, iar peste am turnat laptele cu drojdia.
Citeste reteta completa AIC!