Rulouri cu trei umpluturi

Proiect nou (7)

Chef Adrian Hădean ne propune o rețetă de rulouri cu scorțișoară, una simplă și ușor de realizat.

Ingrediente pentru aluatul de rulouri (12 rulouri): 500 grame de făină, 350 ml lapte cu 3,5 % grăsime, 30 grame de drojdie proaspătă sau 10 grame drojdie uscată, 3 gălbenușuri de ou, 125 grame de zahăr, Un praf de sare, Esență de vanilie.

Ingrediente pentru glazura rulourilor cu scorțișoară: 300 grame cremă de brânză, 50 grame zahăr pudră și lapte (optional).

Modul de preparare a rulourilor umplute: Primul pas a fost să mă ocup de aluat. Am încălzit într-un ibric laptele împreună cu zahărul până acesta s-a topit, apoi l-am lăsat la răcit. Când a rămas călduț am adăugat drojdia și am amestecat cu un tel până aceasta s-a dizolvat. Am lăsat deoparte 5 minute. Apoi, peste am adăugat cele 3 gălbenușuri și esența de vanilie și le-am amestecat bine. În vasul mixerului am pus făina si praful de sare, iar peste am turnat laptele cu drojdia.

Citeste reteta completa AIC!

Proiect nou (7)

Chef Adrian Hădean ne propune o rețetă de rulouri cu scorțișoară, una simplă și ușor de realizat.

Ingrediente pentru aluatul de rulouri (12 rulouri): 500 grame de făină, 350 ml lapte cu 3,5 % grăsime, 30 grame de drojdie proaspătă sau 10 grame drojdie uscată, 3 gălbenușuri de ou, 125 grame de zahăr, Un praf de sare, Esență de vanilie.

Ingrediente pentru glazura rulourilor cu scorțișoară: 300 grame cremă de brânză, 50 grame zahăr pudră și lapte (optional).

Modul de preparare a rulourilor umplute: Primul pas a fost să mă ocup de aluat. Am încălzit într-un ibric laptele împreună cu zahărul până acesta s-a topit, apoi l-am lăsat la răcit. Când a rămas călduț am adăugat drojdia și am amestecat cu un tel până aceasta s-a dizolvat. Am lăsat deoparte 5 minute. Apoi, peste am adăugat cele 3 gălbenușuri și esența de vanilie și le-am amestecat bine. În vasul mixerului am pus făina si praful de sare, iar peste am turnat laptele cu drojdia.

Citeste reteta completa AIC!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă