Salată cu piersici și burrata. Rețetă by Adrian Hădean
PUBLICAT: Sep 13, 2020

Dacă tot suntem în plină toamnă și este sezonul piersicilor, Chef Adrian Hădean recomandă o rețetă mai specială.
Iubesc piersicile și vreau să vă arăt astăzi o rețetă foarte gustoasă și sățioasă, cu iz de vacanță prin Italia. Promit că nu vă va fi foame din nou într-o oră. , spune Adi Hădean.
Ingrediente:
- 3-4 piersici
- 3-4 roșii mari
- câteva roșii cherry colorate
- 5-6 felii de prosciutto
- o brânză burrata
- 2 linguri de semințe de pin
- frunze de busuioc
- 2 linguri de suc de lămâie
- o lingură de ulei de măsline
- sare și piper
- sirop/concentrat de rodie
Mod de preparare – AICI!

Dacă tot suntem în plină toamnă și este sezonul piersicilor, Chef Adrian Hădean recomandă o rețetă mai specială.
Iubesc piersicile și vreau să vă arăt astăzi o rețetă foarte gustoasă și sățioasă, cu iz de vacanță prin Italia. Promit că nu vă va fi foame din nou într-o oră. , spune Adi Hădean.
Ingrediente:
- 3-4 piersici
- 3-4 roșii mari
- câteva roșii cherry colorate
- 5-6 felii de prosciutto
- o brânză burrata
- 2 linguri de semințe de pin
- frunze de busuioc
- 2 linguri de suc de lămâie
- o lingură de ulei de măsline
- sare și piper
- sirop/concentrat de rodie