Supă cremă de păstârnac- rețeta lui Adrian Hădean

IMG_20200529_123139 (1)

Ceva mai cremoasă decât o supă, dar mai ușoară decât o cremă, preparatul acesta e o adevărată surpriză, spune Chef Adrian Hădean. Cu gust bogat, ușor dulce, culoare neutră, nu prea știi la ce să te aștepți, când o vezi. Totul a pornit de la o vizită în piața Obor și de la o bătrânică simpatică ce mai avea pe tarabă doar acest păstârnac. Mi-a promis că va ieși ceva tare bun din el, că este de-ăla nou, de primăvară. A avut dreptate.

Ingrediente:
  • 6 păstârnaci tineri
  • 4 cepe (2 albe, 2 roșii)
  • o țelină
  • o căpățână de usturoi
  • 50 g de unt
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • sare, piper, curcuma
  • o lingură de ulei
  • 200 ml de supă de vită (optional)
  • susan
  • salvie.
Mod de preparare

Am spălat, curățat și tăiat legumele. Am ales să tai păstârnacul fâșii subțiri, pentru a se coace mai repede și pentru a mânca și copt puțin, de poftă. O altă variantă interesantă de a-l găti, vă recomand. Am condimentat legumele cu sare, piper, curcuma, ulei și le-am băgat la cuptor, la 200 de grade, cu tava acoperită cu folie de aluminiu.

CITESTE RETETA AICI!

IMG_20200529_123139 (1)

Ceva mai cremoasă decât o supă, dar mai ușoară decât o cremă, preparatul acesta e o adevărată surpriză, spune Chef Adrian Hădean. Cu gust bogat, ușor dulce, culoare neutră, nu prea știi la ce să te aștepți, când o vezi. Totul a pornit de la o vizită în piața Obor și de la o bătrânică simpatică ce mai avea pe tarabă doar acest păstârnac. Mi-a promis că va ieși ceva tare bun din el, că este de-ăla nou, de primăvară. A avut dreptate.

Ingrediente:
  • 6 păstârnaci tineri
  • 4 cepe (2 albe, 2 roșii)
  • o țelină
  • o căpățână de usturoi
  • 50 g de unt
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • sare, piper, curcuma
  • o lingură de ulei
  • 200 ml de supă de vită (optional)
  • susan
  • salvie.
Mod de preparare

Am spălat, curățat și tăiat legumele. Am ales să tai păstârnacul fâșii subțiri, pentru a se coace mai repede și pentru a mânca și copt puțin, de poftă. O altă variantă interesantă de a-l găti, vă recomand. Am condimentat legumele cu sare, piper, curcuma, ulei și le-am băgat la cuptor, la 200 de grade, cu tava acoperită cu folie de aluminiu.

CITESTE RETETA AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă