Tartă cu lămâie și busuioc. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Această tartă cu lămâie și busuioc este alegerea perfectă pentru zilele de primăvară. Gustul curajos al lămâilor este îmblânzit de un meringue dulce și fin și completat de subtile note de busuioc proaspăt. Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!
Ingrediente bază biscuiți: 400 g biscuiti cu cacao, 100g unt topit, 3 albușuri de ou.
Ingrediente bezea: 6 linguri zahăr tos și 5 albușuri de ou.
Ingrediente cremă: 800 ml lapte, 200 g zahăr tos, 80g făină, 8 gălbenuș ou, 2 lămâi și 15 frunze de busuioc proaspăt.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Această tartă cu lămâie și busuioc este alegerea perfectă pentru zilele de primăvară. Gustul curajos al lămâilor este îmblânzit de un meringue dulce și fin și completat de subtile note de busuioc proaspăt. Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!
Ingrediente bază biscuiți: 400 g biscuiti cu cacao, 100g unt topit, 3 albușuri de ou.
Ingrediente bezea: 6 linguri zahăr tos și 5 albușuri de ou.
Ingrediente cremă: 800 ml lapte, 200 g zahăr tos, 80g făină, 8 gălbenuș ou, 2 lămâi și 15 frunze de busuioc proaspăt.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!