Tort de ciocolată cu ganache, caramel și pralină de nuci
PUBLICAT: Apr 9, 2022

Chef Adi Hădean ne propune un Tort de ciocolată cu ganache, caramel și pralină de nuci. Acest desert delicios poate fi modul perfect prin care să le arătăm celor dragi cât de mult contează pentru noi.
Ingrediente pentru Tort de ciocolată cu ganache, caramel și pralină de nuci.
Blat de ciocolată
- 300 g ciocolată amăruie (50%)
- 250 g unt
- 6 ouă
- 150 g făină
- 200 g zahăr
- 100 g zahăr nerafinat
- 2 linguri cacao

Ganache de ciocolată amăruie
- 450 ml smântână pentru frișcă
- 600 g ciocolată amăruie (50%)
Caramel sărat
- 400 ml smântână pentru frișcă
- 200 g unt
- 660 g zahăr
- 250 ml apă
- o linguriță sare de mare.
- Citeste continuarea AICI!

Chef Adi Hădean ne propune un Tort de ciocolată cu ganache, caramel și pralină de nuci. Acest desert delicios poate fi modul perfect prin care să le arătăm celor dragi cât de mult contează pentru noi.
Ingrediente pentru Tort de ciocolată cu ganache, caramel și pralină de nuci.
Blat de ciocolată
- 300 g ciocolată amăruie (50%)
- 250 g unt
- 6 ouă
- 150 g făină
- 200 g zahăr
- 100 g zahăr nerafinat
- 2 linguri cacao

Ganache de ciocolată amăruie
- 450 ml smântână pentru frișcă
- 600 g ciocolată amăruie (50%)
Caramel sărat
- 400 ml smântână pentru frișcă
- 200 g unt
- 660 g zahăr
- 250 ml apă
- o linguriță sare de mare.
- Citeste continuarea AICI!