Tort festiv – perfect pentru orice aniversare
PUBLICAT: Feb 4, 2023

Pentru acest weekend, Chef Adi Hadean ne propune un desert simplu care poate fi transformat într-un tort festiv.
Pentru blatul de tort, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 6 ouă
- 500 g zahăr
- 480 g făină
- 50 g cacao
- linguriță praf de copt
- 5 linguri de ulei
- Esență de vanilie
- Un praf de sare
Crema pentru tort
- 600 g mascarpone
- 500 g smântână pentru frișcă
- 150 zahăr pudră
- Esență de vanilie
- 200 g căpșuni
- Pentru decorat am folosit fructe roșii, căpșuni și rodie.

Cum am pregătit blatul de tort/rulada:
Am separat ouăle, albușul l-am pus în bolul mixerului împreună cu un praf de sare.
Am pornit mixerul, când albușul a început să se spumeze, am adăugat zahărul treptat, apoi uleiul.
Am adăugat și gălbenușurile, unul câte unul…
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Pentru acest weekend, Chef Adi Hadean ne propune un desert simplu care poate fi transformat într-un tort festiv.
Pentru blatul de tort, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 6 ouă
- 500 g zahăr
- 480 g făină
- 50 g cacao
- linguriță praf de copt
- 5 linguri de ulei
- Esență de vanilie
- Un praf de sare
Crema pentru tort
- 600 g mascarpone
- 500 g smântână pentru frișcă
- 150 zahăr pudră
- Esență de vanilie
- 200 g căpșuni
- Pentru decorat am folosit fructe roșii, căpșuni și rodie.

Cum am pregătit blatul de tort/rulada:
Am separat ouăle, albușul l-am pus în bolul mixerului împreună cu un praf de sare.
Am pornit mixerul, când albușul a început să se spumeze, am adăugat zahărul treptat, apoi uleiul.
Am adăugat și gălbenușurile, unul câte unul…
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!