Vinete cu ricotta și harissa. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Dacă vă aflați printre cei care adoră combinațiile și aromele de tot felul, această rețetă merită încercată.
Ingrediente pentru vinete cu ricotta: 3 vinete, 2 căței de usturoi tocați mărunt, 1 ceapă roșie mică, 2 linguri de ulei de măsline, 3-4 smochine, 1 mână de mure , 150 g de ricotta, cimbru proaspăt, 1 mână de nuci pecan, sare.
Pentru sosul cu harissa: 15 g de teriyaki, 1 linguriță de oțet de orez, 1 lingură de harissa, 1 lingură de sirop de arțar, 1 lingură de unt de arahide, sare.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Dacă vă aflați printre cei care adoră combinațiile și aromele de tot felul, această rețetă merită încercată.
Ingrediente pentru vinete cu ricotta: 3 vinete, 2 căței de usturoi tocați mărunt, 1 ceapă roșie mică, 2 linguri de ulei de măsline, 3-4 smochine, 1 mână de mure , 150 g de ricotta, cimbru proaspăt, 1 mână de nuci pecan, sare.
Pentru sosul cu harissa: 15 g de teriyaki, 1 linguriță de oțet de orez, 1 lingură de harissa, 1 lingură de sirop de arțar, 1 lingură de unt de arahide, sare.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!