A List Magazine ∙ August 30, 2023 ∙ 2 min read

Catherine Zeta-Jones este o femeie fermecătoare, mereu în formă și pare că a găsit secretul tinereții. Iată cum arată meniul zilnic al actriței!

Vedeta preferă cafeaua proaspăt măcinată și recunoaște că o prepară la presa franceză. ”Eu mă trezesc foarte de dimineață. Atunci îmi savurez cafeaua, este liniște și mă bucur de acest timp doar pentru mine”, a mărturisit de curând soția actorului Michael Douglas într-un interviu video pentru Harper’s Bazaar.

”La micul dejun, știu exact ce vreau. Sunt preferințe specifice și totul se pliază în funcție de anotimpuri. Când afară e rece, ador terciul. Consum terci cu zahăr brun, banane și afine. Mănânc asta zilnic, de luni până vineri. O să vă spun mai târziu și care e programul de weekend.

Când vine primăvara, schimb masa de dimineață. Optez pentru iaurt grecesc, granola, afine și zmeură. Ei bine, în weekenduri ne preparăm mic dejunuri britanice bogate, de familie. Chestii pe care le preparăm la tigaie: șuncă importată din UK, cârnăciori la fel, fasole scăzută, în stil britanic, omletă moale și generoasă.” Ei bine, surpriza este că acest mic dejun generos este servit mai mult de actriță, căci ”americanii din familie”, Michael Douglas și copiii preferă pâine prăjită după o rețetă a Marthei Stewart: frigănele, mai exact. În fiecare weekend, familia se ospătează pe cinste cu aceste feluri de mâncare generoase, a explicat actrița care a filmat de curând în România.

La prânz, actrița spune că nu-i lipsesc salatele, și nici la cină. La prânz le preferă pe cele cu frunze verzi, alături de roșii mari de grădină, brânză cu mucegai, merișoare deshidratate, ulei de măsline, oțet balsamic și muștar. Lângă salată, servește un piept de pui sau de curcan la grătar, cod fiert sau vânătă umplută cu legume.

De cele mai multe ori, ia cina la 8 PM, împreună cu soțul său și obișnuiesc să iasă în oraș. Catherine Zeta-Jones mărturisește că în salata de la cină, simte nevoia să adauge un fruct, cum ar fi un măr sau un avocado, portocală sau smochine: ”Iubesc această combinație”, spune actrița în dezvăluirea sa culinară.

Sursa foto: Hepta

Related Posts

Oamenii care muncesc când toată lumea sărbătorește: Simona Păun, pilot

V-ați gândit vreodată că, în timp ce noi luăm zâmbitori avionul către destinația de Crăciun sau ciocnim paharul…

Bucurie de Crăciun: obiceiuri din țară

Patru femei care și-au petrecut copilăria în diverse regiuni românești povestesc despre tradiții și obiceiuri de iarnă, din…

Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre ce ne-au pregătit astrele în ultima săptămână a acestui an. Iată…

La ce să te aștepți de la al doilea sezon Squid Game (Netflix)?

Fenomenul coreean Squid Game a avut premiera în 2021 și s-a transformat rapid într-unul dintre cele mai populare…

Deserturi cu istorie, din București – o călătorie dulce

În plină modă a New York rolls și a pannetone-ului cu maia, dospit la rece, la Fundația Calea…

Brunch Festiv: Top 6 locuri din București unde să mergi de Crăciun

Sezonul rece vine cu promisiunea unor întâlniri lungi și simpatice cu prietenii și familia. Și ce duminică ar…

O nouă destinație de lux s-a deschis în inima Bucegilor

Recent, o nouă locație premium și-a deschis porțile în inima munților Bucegi, venind în întâmpinarea celor care caută…

Cadourile de Sărbători: „tentativele de conectare” de care are nevoie relația ta de cuplu

Îți surprinzi partenerul cu un cadou la care te-ai gândit mult? Îi ignori micile gesturi de atenție cu…

10 hituri, miliarde de streamuri cu artiștii care au scris istorie la UNTOLD

Platformele de streaming au înlocuit în mare parte vânzările de discuri și certificările de platină, pe măsură ce…

Șerbet de clementine. Rețetă by Adrian Hădean

Dacă te-ar întreba cineva ce miros are iarna, care ar fi răspunsul tău? Primul nostru gând a fost…