A List Magazine ∙ November 8, 2024 ∙ 3 min read

UNDA Open Possibilities aniversează un an de experiențe memorabile în dining premium și evenimente premium, oferind o combinație unică de gastronomie și relaxare într-un cadru natural deosebit.

Un an plin de evenimente vibrante și de momente speciale alături de cei dragi, cine gastonomice cu o priveliște peste lac, activități revigorante de picnic în natură, sesiuni de tenis si padel și week-end uri relaxate în compania unor oameni care iubesc stilul de viață relaxat. Mai mult, evenimentele de familie, de la aniversari la cununii pe ponton, până la cele de lifestyle sau corporate, au reușit să pună în prin plan serviciile de hospitaliltate premium, într-un echilibru perfect cu natura.

UNDA destinația celor mai frumoase celebrări

În sezonul toamnă-iarnă, complexul UNDA se transformă în destinația ideală pentru evenimente corporate de Crăciun, petreceri private și reuniuni de familie, oferind o experiență memorabilă pe malul lacului Băneasa. Cu o capacitate de 300 de locuri, restaurantul cu terasă acoperită și încălzită, decorat feeric de Crăciun, îmbină confortul și eleganța, în timp ce priveliștea panoramică de 360° asupra lacului completează atmosfera unică, amplasată în mijlocul naturii. Cu facilități versatile și personalizate pentru orice tip de întâlnire și o parcare proprie cu acces usor din centrul si nordul Bucurestiului, UNDA transformă fiecare ocazie într-o celebrare.

UNDA Open Cuisine: Noi Experiențe Culinare de Toamnă

În această toamnă, Chef Traian Galleguillos lansează la UNDA Open Cuisine Chef’s Tasting Menu, un meniu de cinci preparate inspirate din bucătăria mediteraneană și latino-americană, care îmbină rafinamentul cu gusturile sezoniere. Printre preparate, oaspeții vor descoperi mușchi de vită Argentina cu foie gras și fructe de pădure, și Tuna Ceviche cu lapte de cocos, coriandru și semințe de dovleac, acompaniate de pairing cu vinuri premium. Această experiență exclusivă este disponibilă la 350 lei de persoană, cu rezervare prealabilă și oferă o călătorie gastronomică autentică, prezentată de Chef însuși. Mai multe detalii pe site-ul UNDA.

New Year’s Eve by the Lake

La finalul anului, UNDA invită oaspeții la o petrecere elegantă de Revelion, New Year’s Eve by the Lake. Evenimentul promite o seară glamuroasă, cu un meniu festiv, muzică live și un spectaculos foc de artificii, toate pregătite pentru a celebra în stil trecerea dintre ani. Toate detaliile sunt disponibile pe site-ul www.unda.ro

UNDA Open Possibilities – O Redefinire a Relaxării

UNDA Open Possibilities este mai mult decât un complex de evenimente și gastronomie; este o destinație exclusivistă care aduce echilibrul și liniștea naturii în prim-plan. Aflat pe malul lacului Băneasa, acest spațiu reprezintă o evadare senină din agitația orașului, oferind o varietate de facilități – de la restaurantul de casual fine dining și grădina spațioasă, până la terenuri de tenis și paddle. Cu o parcare generoasă și servicii premium, UNDA invită oaspeții să trăiască fiecare moment în natură, cu eleganță și rafinament.

Foto: PR.

Related Posts

Un Crăciun magic cu Lidl Deluxe

Sărbătorile sunt întotdeauna magice alături de familie și prietenii dragi. Dacă n-ai pus pe lista lui Moș Crăciun…

Basque Cheesecake ars, cu cremă de cappuccino. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gourmet poate fi în bucătăria de acasă, în pachețelul luat la birou zi de zi, în cina luată…

Frigănele cu cremă de whisky. Rețetă by Adrian Hădean

Adrian Hădean ne propune o rețetă specială: frigănele din pâine brioche, înmuiată bine într-o cremă delicioasă, în care…

Damen Kabritzen- rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura numită Damen Kabritzen este un desert ce combină într-un mod armonios și gustos un blat pufos, cu…

Prăjitură Doina cu foi de napolitană – un desert tradițional românesc, recomandat de Chef Adi Hădean

Pregătirea acestei prăjituri este precum o joacă de copii și pe cât este de simplă, pe atât este…

Clătite bucovinene – rețete recomandate de Chef Adi Hădean

Clătite umplute cu multă brânză, acoperite cu smântână și încă câteva ingrediente. Iar dacă reușești să iei ingrediente…

Clătite bucovinene. Rețetă by Chef Adi Hădean

Clătite umplute cu multă brânză, acoperite cu smântână și încă ceva în plus. Iată rețeta recomandată de Chef…

Plăcintă cu mere. Rețetă recomandată de chef Adi Hădean

Cum afară e aproape toamnă, iar merele adevărate le găsești la fiecare colț, Adi Hădean ne propune să…

Pâinea cu maia: sănătoasă sau nu?

Toată lumea știe că produsele de patiserie și pâinea în mod special creează dependență. Ne atrag gustul, mirosul…

Cele mai bune destinații pentru iubitorii de mâncare în 2024

Călătoriiile înseamnă testarea tuturor simțurilor, inclusiv pe cel al gustului. Iată care sunt cele mai apreciate destinații pentru…