Geoge Piștereanu (Ferma, PRO TV): ”Aș putea să mă înțeleg cu oricine!”

Nicoleta Nidelea Vaia: „Am  avut 18 șocuri anafilactice, o moarte clinică și pot mânca doar 5 alimente. Dar viața mea e atât de frumoasă!”

Simona Halep: ”Nu mă plâng, dar nu sunt nici fericită”

Mărturia unei românce care a trăit pe viu coșmarul de la Beirut: ”Prima dată am crezut că a fost o bombă”

Simona Maxim, manager Sibiu Jazz Festival: ”Am ales două formaţii care au capacitatea de a concepe, crea, orchestra, aranja piese muzicale care se înscriu în genul muzical supranumit jazz-rock”

Diana Vasiliu, psiholog: „Mintea noastră are nevoie de povești, nu de cifre”

Lidia Buble: ”Vreau să fiu ca o carte deschisă”

Alis Anagnostakis, Australia: După foarte mulți ani în care am căutat și nu mi-am găsit locul, în sfârșit „am ajuns”

Andreea Esca: ”Cred că de la spital și de la înmormântare nu e nimic de spus!”

Vlad Eftenie, fotograf: Cum să faci fotografii de impact pe rețelele sociale

Ioana Mîndruță și relația sa cu tehnologia

5 autoare în căutarea unui personaj feminin

Alexandra Balițchi: „Bonele sunt ca mamele, mi-a spus cândva un copil”

Daniela Horeangă, PR specialist și DJ în Kuala Lumpur: “Oamenii aici sunt curioși și veseli, așa că dacă nu ai un prieten malaezian, fă-ți”

Cristiana Copos și Mihaela Geoană, despre puterea exemplului

Interviu cu Amalia Năstase: ”Dumnezeu m-a ales să pot ajuta”

Alina Eremia: ”Am învățat frumusețea vulnerabilității și a imperfecțiunii”

Corespondență din Beirut. Anca Zaharia, expert Crucea Roșie: “Răbdare, «mâine» e un concept foarte larg”

Alina Barbu, Ciocolată și Vanilie: “Îmi iau doza de bine din bucătăria mea”

Instagram Dialogue with Renata Bota & Christian Balazs: „Lumina are puterea să transforme o poză basic într-una wow”