Ce spuneți de un red velvet lava cake, roșu și cremos? Dacă răspunsul este da, Chef Adrian Hădean vă promite că ați făcut o alegere foarte bună. Iată rețeta!
Ingrediente
- 113 gr ciocolată albă
- 113 unt
- 2 ouă
- 2 gălbenușuri
- 120 gr zahăr pudră
- 2 linguri cacao
- 6 linguri făină
- colorant alimentar de culoare roșie
- zmeură proaspătă pentru decor.
Modalitate de preparare
Pentru început am dat drumul la cuptor la 220 de grade. Am uns cu unt 4 forme ramekin și le-am pus deoparte. Într-un bol, am topit untul cu ciocolata, pe baie de aburi, iar când acestea s-au topit complet, am tras bolul deoparte și am adăugat zahărul pudră. Am continuat să amestec până la încorporare. Într-un bol separat am amestecat ouăle, gălbenușurile si colorantul, după care am adaugat compoziția de ciocolată și am continuat să amestec. Peste această compoziție am adăugat făina și cacao, cernute.
La ce să te aștepți de la al doilea sezon Squid Game (Netflix)?
Fenomenul coreean Squid Game a avut premiera în 2021 și s-a transformat rapid într-unul dintre cele mai populare…
Deserturi cu istorie, din București – o călătorie dulce
În plină modă a New York rolls și a pannetone-ului cu maia, dospit la rece, la Fundația Calea…
Brunch Festiv: Top 6 locuri din București unde să mergi de Crăciun
Sezonul rece vine cu promisiunea unor întâlniri lungi și simpatice cu prietenii și familia. Și ce duminică ar…
O nouă destinație de lux s-a deschis în inima Bucegilor
Recent, o nouă locație premium și-a deschis porțile în inima munților Bucegi, venind în întâmpinarea celor care caută…
Cadourile de Sărbători: „tentativele de conectare” de care are nevoie relația ta de cuplu
Îți surprinzi partenerul cu un cadou la care te-ai gândit mult? Îi ignori micile gesturi de atenție cu…
10 hituri, miliarde de streamuri cu artiștii care au scris istorie la UNTOLD
Platformele de streaming au înlocuit în mare parte vânzările de discuri și certificările de platină, pe măsură ce…
Șerbet de clementine. Rețetă by Adrian Hădean
Dacă te-ar întreba cineva ce miros are iarna, care ar fi răspunsul tău? Primul nostru gând a fost…
Oamenii care muncesc când toată lumea sărbătorește: Traian Galleguillos, chef
V-ați gândit vreodată că, în timp ce noi luăm zâmbitori avionul către destinația de Crăciun sau ciocnim paharul…
Art Safari. Keep the Art Beat, o nouă ediție, din 7 martie 2025
Art Safari, cel mai amplu eveniment expozițional dedicat artei din România (dar și din Europa de Est), anunță…
Cadourile: codul bunelor maniere
Încă din Antichitate cadourile au avut rolul să exprime gratitudinea. Sau… să înlesnească formarea unei alianțe. În perioada…