Tartă cu ciocolată- rețetă by Chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean are o rețetă extrem de ușoară cu care vă veți cuceri familia sau prietenii în acest weekend. Iată cum se prepară tarta de ciocolată!
Mai întâi faceți aluatul. Începeți prin a amesteca bine două gălbenușuri, trei linguri de zahăr și două treimi dintr-un pachet de unt. Obțineți un fel de cremă care se frământă apoi cu o cană și jumătate de făină albă.
Trebuie să obțineți un aluat moale, pe care să-l puteți întinde cu degetele (dacă îl lăsați la rece o jumătate de oră va trebui să-l întindeți cu un sucitor). Dacă vă descurcați la modelat, întindeți aluatul în tavă (tava din metal/ceramică trebuie unsă cu unt, cea din silicon nu are nevoie) și apoi puneți tava o jumătate de oră-n frigider, dacă nu, răciți aluatul și-l întindeți cu sucitorul, să vă iasă grosimea uniform. Înainte de a pune alutul în cuptor, înțepați-l cu o furculiță, să nu se umfle. Cuptorul trebuie să fie deja fierbinte (180-190 grade Celsius).
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Chef Adi Hădean are o rețetă extrem de ușoară cu care vă veți cuceri familia sau prietenii în acest weekend. Iată cum se prepară tarta de ciocolată!
Mai întâi faceți aluatul. Începeți prin a amesteca bine două gălbenușuri, trei linguri de zahăr și două treimi dintr-un pachet de unt. Obțineți un fel de cremă care se frământă apoi cu o cană și jumătate de făină albă.
Trebuie să obțineți un aluat moale, pe care să-l puteți întinde cu degetele (dacă îl lăsați la rece o jumătate de oră va trebui să-l întindeți cu un sucitor). Dacă vă descurcați la modelat, întindeți aluatul în tavă (tava din metal/ceramică trebuie unsă cu unt, cea din silicon nu are nevoie) și apoi puneți tava o jumătate de oră-n frigider, dacă nu, răciți aluatul și-l întindeți cu sucitorul, să vă iasă grosimea uniform. Înainte de a pune alutul în cuptor, înțepați-l cu o furculiță, să nu se umfle. Cuptorul trebuie să fie deja fierbinte (180-190 grade Celsius).
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!