Bundt cake cu mandarine, flori de portocal și migdale- rețetă recomandată de Chef Adi Hădean!

Bundt cake este un chec pufos, cu arome de mandarine, flori de portocal și migdale- este recomandarea lui Chef Adi Hădean, pentru această perioadă.
Ingrediente bundt cake: 4-5mandarine, 2 ouă, 200 g zahăr, 1 linguriță de extract de vanilie, 125 ml ulei vegetal, 180 g făină, 50 g făină de migdale, 15 g praf de copt, Zahăr pudră pentru decor, 25 ml de apă, 5 ml apă de flori de portocal.
CITESTE CONTINUAREA AICI!

Bundt cake este un chec pufos, cu arome de mandarine, flori de portocal și migdale- este recomandarea lui Chef Adi Hădean, pentru această perioadă.
Ingrediente bundt cake: 4-5mandarine, 2 ouă, 200 g zahăr, 1 linguriță de extract de vanilie, 125 ml ulei vegetal, 180 g făină, 50 g făină de migdale, 15 g praf de copt, Zahăr pudră pentru decor, 25 ml de apă, 5 ml apă de flori de portocal.
CITESTE CONTINUAREA AICI!