Pască cu Glazură Fină

Proiect nou - 2025-04-10T160256.225

Ce poate fi mai plăcut într-o zi frumoasă de primăvară decât să savurezi o felie de pască cu umplutură din belșug și glazură fină ciocolătoasă? Iată rețeta propusă de Chef Adi Hădean!

Mirosul îmbietor de brânză proaspătă, combinat cu aroma delicată de cacao și ciocolată, creează o atmosferă caldă și primitoare. Blatul cu cacao adaugă o notă de surpriză, iar glazura de ciocolată adaugă un finishing rafinat, care face ca fiecare mușcătură să fie un adevărat răsfăț. O combinație divină care va face Paștele și mai special!

Ingrediente pentru blat : 200 g făină, 100 g zahăr pudră, 250 ml lapte, 100 g unt, 1 ou, 50 g cacao, 10 g praf de copt.

CITESTE CONTINUAREA AICI

Proiect nou - 2025-04-10T160256.225

Ce poate fi mai plăcut într-o zi frumoasă de primăvară decât să savurezi o felie de pască cu umplutură din belșug și glazură fină ciocolătoasă? Iată rețeta propusă de Chef Adi Hădean!

Mirosul îmbietor de brânză proaspătă, combinat cu aroma delicată de cacao și ciocolată, creează o atmosferă caldă și primitoare. Blatul cu cacao adaugă o notă de surpriză, iar glazura de ciocolată adaugă un finishing rafinat, care face ca fiecare mușcătură să fie un adevărat răsfăț. O combinație divină care va face Paștele și mai special!

Ingrediente pentru blat : 200 g făină, 100 g zahăr pudră, 250 ml lapte, 100 g unt, 1 ou, 50 g cacao, 10 g praf de copt.

CITESTE CONTINUAREA AICI

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă